Douwe Bob veilt privé concert op zijn eigen boot voor het Gehandicapte Kind.

Altijd al een privéconcert willen hebben van Nederlands grootste singer-songwriter? Dan is dit je kans. Douwe Bob veilt een besloten concert op zijn eigen boot voor maximaal 16 personen. Bieden kan vanaf duizend euro; de opbrengst gaat naar de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Je kan de veiling vinden op onze website in het menu onder het kopje Veiling.

Douwe Bob doet de inzameling in het kader van zijn deelname aan de Madurodam Marathon op 6 oktober. Dit evenement wordt voor de tweede keer georganiseerd door Madurodam en het Gehandicapte Kind. Tijdens deze marathon leggen deelnemers de traditionele 42 kilometer af, maar dan op een schaal van 1:25 (de oorsprokelijke schaalverhouding van Madurodam), oftewel 1,69 kilometer. Daarmee zamelen zij geld in voor het project Samen naar School van het Gehandicapte Kind. Dit project maakt het voor kinderen met een ernstige handicap mogelijk om, net als alle andere kinderen, naar een gewone school te gaan.

Om zijn opbrengst te verhogen, gaat Douwe Bob een privéconcert veilen. Douwe: “Te veel kinderen kunnen door een handicap niet meedoen op school en zijn daarom eenzaam. Aan de Madurodam Marathon kunnen deze kinderen wel meedoen. En we halen samen ook nog zo veel mogelijk geld voor het goede doel!” De Madurodam Marathon is ook toegankelijk voor deelnemers met een handicap. Voor Douwe Bob komt dit goed uit; vanwege een blessure zal hij deelnemen in een rolstoel. Daarnaast zal Douwe ook optreden op 6 oktober in Madurodam.

Je kunt zijn actie ook steunen door te doneren op zijn persoonlijke actiepagina, klik hier

Veilingsvoorwaarden

  1. Als je 18 jaar of ouder bent, kun je biedingen plaatsen. Als je een aankoop doet bij onze veiling ben je 18 jaar of ouder, of heb je toestemming van je ouders.
  2. Met een winnend bod wordt een definitieve veilingovereenkomst gesloten.
  3. Bied je mee, dan wordt jouw naam getoond bij de veiling. Dat betekent ook dat iedereen kan zien dat je meebiedt op de veiling.
  4. We gebruiken je emailadres om je te laten weten of je hebt gewonnen. Ook houden we via die weg contact met je.
  5. Win je de veiling, dan word er in overleg met de artiest een datum afgesproken.
  6. Na het winnen van de veiling betaal je het geboden bedrag via een betaalverzoek aan de Stichting Douwe Bob Fanclub ten behoeve van het Gehandicapte Kind onder vermelding van privéconcert Douwe Bob.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *