Lid worden

Wanneer je je aansluit bij de Douwe Bob Fanclub ga je gegarandeerd een heel mooi jaar tegemoet! Lees hieronder welke voordelen bij het lidmaatschap horen. Wil je je aanmelden? Klik dan op de roze knop en vul het formulier in. 

Mocht je meer willen weten over hoe de fanclub is ontstaan en wat het precies inhoudt, bekijk dan de pagina ‘Informatie‘. Daar vind je van alles over de fanclub en het bestuur. 

LIDMAATSCHAP

  • Fanclubpas
  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Ticket Alert
  • Giveaways met exclusieve items
  • Jaarlijks fanclubmagazine
  • Uitnodiging voor de fanclubdag 
  • Douwe Bob verjaardagskaart
  • Lid zijn van onze Facebookgroep
  • Verrassingen door het jaar heen

Voor maar €20 per jaar* ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom Douwe Bob. Wij laten je altijd als eerste weten waar en wanneer er nieuwe shows zijn met ons ticket alert. De nieuwsbrieven en het magazine geven je de ins and outs van het fandom.
Ben je met het hele gezin fan? Lees dan verder over ons familielidmaatschap!

*bij aanmelding komt eenmalig €5 administratiekosten op de lidmaatschapsprijs.

Familie-lidmaatschap

Als je fan bent van Douwe Bob, dan ben je dat natuurlijk met het hele gezin 😉 Daarom hebben wij een familie-lidmaatschap! Een hoofdadres met daarop maximaal 4 leden – het magazine wordt gedeeld, maar iedereen ontvangt zijn eigen verjaardagskaart en iedereen is welkom op onze evenementen. En dat allemaal voor maar €35 per jaar*

De aanmelding gebeurt onder één hoofdlid, deze persoon moet ouder dan 18 jaar zijn, waarvan het huisadres geregistreerd wordt. Daarnaast kunnen 3 andere namen met e-mailadressen en geboortedata aangemeld worden. Iedereen moet akkoord zijn met de algemene voorwaarden en het privacybeleid. 

*bij aanmelding komt eenmalig €5 administratiekosten op de lidmaatschapsprijs

Verlengen

Wil jij nog een jaar lid blijven van de leukste fanclub van Nederland? Dat kan via onderstaande knop.  Je hoeft alleen maar je naam en e-mailadres in te vullen. Als je (adres)wijzigingen door te geven hebt, dan kan je dat meteen in de daarvoor bestemde velden doen. 

Wil je overstappen naar een familielidmaatschap zonder de aanmeldkosten opnieuw te betalen? Ga dan naar het volgende formulier en vul alle benodigde gegevens in. 

Weet je niet zeker wanneer je jouw lidmaatschap moet verlengen? Het staat op je fanclubpas vermeldt en bovendien ontvang je een herinnering per e-mail. 

Opzeggen

Heb je besloten om je lidmaatschap voor de fanclub op te zeggen? Jammer! 

Je hoeft er niets voor te doen. Elk lidmaatschap loopt automatisch een heel jaar en kan niet worden ingekort. Omdat er geen SEPA-machtiging wordt afgegeven bij het aanmelden wordt het lidmaatschap nooit automatisch verlengd. Het loopt vanzelf af in de maand die op je fanclubpas vermeldt staat.

Wil je definitief vóór de maand waarin het lidmaatschap afloopt opzeggen? Stuur dan een mailtje naar ledenadmin@douwebobfanclub.nl. Onze communicatie naar jou wordt dan stopgezet en je wordt uitgesloten van andere voordelen. We bieden geen restitutie van het lidmaatschapsgeld voor de resterende maanden.